Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Dukel F"'
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. 90:77-81
During a period of 2 1/2 years, every 3 months 221 different food items forming a "market basket" were purchased, prepared, and classified into 23 food commodity groups. The "market basket" was based on a study of the dietary intake of 18-year-old me
Autor:
Dukel, F.
Publikováno v:
Voedingsmiddelentechnologie VMT, 4, 32, 34-35
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7f92e89f6603a3052ec27be1e085ec24
http://resolver.tudelft.nl/uuid:809740c6-3480-433b-83d7-f9edd7654ebf
http://resolver.tudelft.nl/uuid:809740c6-3480-433b-83d7-f9edd7654ebf
Publikováno v:
Voedingsmiddelentechnologie VMT, 25, 31, 32-34
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::05e7c0833b007324102ed51c5d3c13f2
http://resolver.tudelft.nl/uuid:5a56f55e-1ecb-4348-a3e6-f66c7fe231bf
http://resolver.tudelft.nl/uuid:5a56f55e-1ecb-4348-a3e6-f66c7fe231bf
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 1, 44, 175-180
This paper describes the application of proton NMR spectroscopy as a screening tool for the determination of the authenticity of orange juices. Principal component and discriminant analyses were used to discriminate between authentic and nonauthentic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::63f563ceb18ba5389222a05e62e5f5b9
http://resolver.tudelft.nl/uuid:0669e3c1-4102-43bb-9a18-7d4faf1860d6
http://resolver.tudelft.nl/uuid:0669e3c1-4102-43bb-9a18-7d4faf1860d6
Autor:
Dukel, F., Swinkels, L.G.F.M.
Publikováno v:
Voedingsmiddelentechnologie VMT, 26, 21-24
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::73faf8a7a7c877bbfd609b6bb7acfa95
http://resolver.tudelft.nl/uuid:1b1f73a2-45b8-4bbf-aba6-4cfc773ae87c
http://resolver.tudelft.nl/uuid:1b1f73a2-45b8-4bbf-aba6-4cfc773ae87c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dukel, F., Cloughley, Frances A., Wijsman, J. A., Van Dokkum, W., De Vos, R. H., Hulshoe, Karin F. A. M.
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; Sep1982, Vol. 48 Issue 2, p223, 0p