Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Dugulin, Celina"'
Autor:
Dugulin, Celina A.1 (AUTHOR), Acuña Muñoz, Luisa M.2 (AUTHOR), Buyse, Jasper2 (AUTHOR), De Rouck, Gert2 (AUTHOR), Bolat, Irina3 (AUTHOR), Cook, David J.1 (AUTHOR) david.cook@nottingham.ac.uk
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2020, Vol. 126 Issue 4, p343-353. 11p.
Autor:
Dugulin, Celina A.1 (AUTHOR), Clegg, Susan C.1 (AUTHOR), De Rouck, Gert2 (AUTHOR), Cook, David J.1 (AUTHOR) david.cook@nottingham.ac.uk
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2020, Vol. 126 Issue 1, p24-34. 11p.
Autor:
Dugulin, Celina Angela
The malting process can be separated into three key steps: steeping, germination and kilning - the latter being the most energy intensive step accounting for ~78% of the total energy demand. Naturally, the kilning process becomes the main point of in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::0279e3034cbc598c986eeea6167d8b93
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/673293
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/673293
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Brewing with undried, germinated (green) malt has the potential to lower energy and water usage in the malting and brewing chain. However, doing so introduces technical and biochemical (flavour) challenges. Beers were brewed using 100% green malt (n
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::c8767701c3821bb493874e2ba730082a
https://nottingham-repository.worktribe.com/file/5425962/1/jib.620
https://nottingham-repository.worktribe.com/file/5425962/1/jib.620
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dugulin, Celina Angela
The malting process can be separated into three key steps: steeping, germination and kilning – the latter being the most energy intensive step accounting for ~78% of the total energy demand. Naturally, the kilning process becomes the main point of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::6a047bf26b71726d85095e35f942a3d7
https://eprints.nottingham.ac.uk/65073/1/Thesis_DugulinCelina_Brewing_with_green_malt_Nottingham.pdf
https://eprints.nottingham.ac.uk/65073/1/Thesis_DugulinCelina_Brewing_with_green_malt_Nottingham.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.