Zobrazeno 1 - 10
of 1 067
pro vyhledávání: '"Dugo, G"'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing September 2020 123:123-133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2008 1189(1):196-206
Autor:
Bella, Di, Bua, G., G. D., Fede, M. R., Mottese, A., Potortì, A. G., Cicero, N., Benameur, Q., Dugo, G., Turco, Lo
Swordfish is a widely consumed fish worldwide. The aim of this work was to evaluate levels of As, Zn, Mn, Fe, Cu, Al, Cr, Ni, Se, Cd, Pd and Hg in 28 samples of swordfish muscles, coming from zone of Food and Agriculture Organization (FAO) namely 37.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4d2a3ec055d5d8e4cdfad240dd662120
http://hdl.handle.net/11570/3174906
http://hdl.handle.net/11570/3174906
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 105(2):771-783
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2005 1086(1):91-98
Autor:
Mulinacci, N., Innocenti, M., Cossignani, L., Blasi, F., Montesano, D., Dugo, G., Saitta, M., Cicero, N., Di Bella, G., Mannina, L., Sobolev, A. P., Cesa, S., Casini, A., Ingallina, C., Salvo, A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::53a93292c71ad29f22c2fbbd4ed8afe3
http://hdl.handle.net/11573/1371060
http://hdl.handle.net/11573/1371060
Autor:
Mulinacci, N., Innocenti, M., Cossignani, L., Blasi, F., Montesano, D., Dugo, G., Saitta, M., Cicero, N., Di Bella, G., Mannina, L., Sobolev, A. P., Cesa, S., Casini, A., Ingallina, C., Salvo, A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8c732f160a9f7e44b295c70df20e59ac
http://hdl.handle.net/11573/1371026
http://hdl.handle.net/11573/1371026