Zobrazeno 1 - 10
of 855
pro vyhledávání: '"Dufresne, M"'
Publikováno v:
Journal of Applied Fluid Mechanics, Elsevier, 2018, 11, pp.971 - 982
A part of non-Newtonian fluids are yield stress fluids. They require a minimum stress to flow. Below this minimum value, yield stress fluids remain solid. To date, 1D and 2D numerical models have been used predominantly to study free surface flows. H
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1808.00913
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Figaro, S., Pereira, U., Dumé, A-S., Rada, H., Capone, S., Bengrine, A., Baze, A., Rabenirina, E., Semenzato, N., Herpe, Y-E., Faivre, J., Dufresne, M., Richert, L., Duverlie, G., Daujat-Chavanieu, M., Saliba, F., Pouchoulin, D., Legallais, C.
Publikováno v:
In IRBM March 2015 36(2):101-109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dufresne, M., Bacchin, P., Cerino, G., Remigy, J.C., Adrianus, G.N., Aimar, P., Legallais, C.
Publikováno v:
In Journal of Membrane Science 1 February 2013 428:454-461
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.