Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Duffy, Breanna"'
Autor:
Todhunter, Michael E., Jubair, Sheikh, Verma, Ruchika, Saqe, Rikard, Shen, Kevin, Duffy, Breanna
Cultured meat has the potential to provide a complementary meat industry with reduced environmental, ethical, and health impacts. However, major technological challenges remain which require time- and resource-intensive research and development effor
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2407.09982
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Holmes, Dwayne, Humbird, David, Dutkiewicz, Jan, Tejeda-Saldana, Yadira, Duffy, Breanna, Datar, Isha
Cultured meat has the potential to improve animal welfare while more sustainably, safely, and securely producing meat compared to current animal agriculture. High expectations for the industry’s success and the market opportunity have fuelled antic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bbbd8f0da86547365202d37cb7cad25f
https://zenodo.org/record/7665571
https://zenodo.org/record/7665571
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Holmes D; New Harvest, Sacramento, CA, USA. dwayne@new-harvest.org., Humbird D; DWH Process Consulting LLC, Centennial, CO, USA., Dutkiewicz J; Brooks McCormick Jr. Animal Law and Policy Program, Harvard Law School, Cambridge, MA, USA., Tejeda-Saldana Y; New Harvest, Sacramento, CA, USA., Duffy B; New Harvest, Sacramento, CA, USA., Datar I; New Harvest, Sacramento, CA, USA.
Publikováno v:
Nature food [Nat Food] 2022 Oct; Vol. 3 (10), pp. 785-787.