Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Dufey PA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reiche AM; Ruminant Research Unit, Agroscope, Posieux, Switzerland; ETH Zurich, Animal Physiology, Institute of Agricultural Sciences, Zurich, Switzerland., Oberson JL; Ruminant Research Unit, Agroscope, Posieux, Switzerland., Silacci P; Animal Biology Group, Agroscope, Posieux, Switzerland., Messadène-Chelali J; Food Microbial Systems, Agroscope, Posieux, Switzerland., Hess HD; Ruminant Research Unit, Agroscope, Posieux, Switzerland., Dohme-Meier F; Ruminant Research Unit, Agroscope, Posieux, Switzerland., Dufey PA; Ruminant Research Unit, Agroscope, Posieux, Switzerland., Terlouw EMC; Université Clermont Auvergne, INRA, VetAgro Sup, UMR Herbivores, F-63122 Saint-Genès-Champanelle, France. Electronic address: claudia.terlouw@inra.fr.
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2019 Dec; Vol. 158, pp. 107892. Date of Electronic Publication: 2019 Jul 23.
Autor:
Gangnat ID; ETH Zurich, Institute of Agricultural Sciences, Universitaetstrasse 2, CH-8092, Zurich, Switzerland., Dufey PA; Agroscope, Institute of Livestock Sciences (ILS), 1725 Posieux, Switzerland., Silacci P; Agroscope, Institute of Livestock Sciences (ILS), 1725 Posieux, Switzerland., Messadene-Chelali J; Agroscope, Institute of Livestock Sciences (ILS), 1725 Posieux, Switzerland., Kreuzer M; ETH Zurich, Institute of Agricultural Sciences, Universitaetstrasse 2, CH-8092, Zurich, Switzerland., Berard J; ETH Zurich, Institute of Agricultural Sciences, Universitaetstrasse 2, CH-8092, Zurich, Switzerland.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2017 Jul; Vol. 97 (9), pp. 2742-2749. Date of Electronic Publication: 2016 Nov 23.