Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Duerasch, Anja"'
To investigate the influence of the internal micellar structure on the course of enzymatic cross-linking especially in the initial phase of the reaction, casein micelles isolated from raw milk via ultracentrifugation were incubated with microbial tra
Externí odkaz:
https://tud.qucosa.de/id/qucosa%3A89812
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A89812/attachment/ATT-0/
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A89812/attachment/ATT-0/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 11/25/2020, Vol. 68 Issue 47, p13940-13949, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.