Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Dueñas, Maite"'
Publikováno v:
In Bioresource Technology 2008 99(8):2857-2863
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2003 87(1):113-120
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters; Nov2009, Vol. 300 Issue 2, p216-221, 6p, 1 Black and White Photograph, 1 Chart, 3 Graphs
Autor:
Serrano‐Dueñas, Marcos1,2 mserranod@puce.edu.ec, Serrano, Maite2, Villena, Diana2, Granda, David2
Publikováno v:
Movement Disorders Clinical Practice. Jan/Feb2017, Vol. 4 Issue 1, p51-57. 7p.
Autor:
Michael Tonsmeire
One of the most exciting and dynamic segments of today's craft brewing scene, American-brewed sour beers are designed intentionally to be tart and may be inoculated with souring bacteria, fermented with wild yeast or fruit, aged in barrels or blended