Zobrazeno 1 - 10
of 145
pro vyhledávání: '"Duda-Chodak Aleksandra"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 2, Pp 213-230 (2023)
This study investigated the effect of the oak chips added at different dosages and stages of apple wine production on its oenological, antioxidant and sensory properties. In the study, medium-toasted or heavily-toasted oak chips (at a concentration o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ace6220b7cd049c8bfa3be34947510c9
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2021 100
Autor:
Duda-Chodak, Aleksandra, Lukasiewicz, Marcin, Zięć, Gabriela, Florkiewicz, Adam, Filipiak-Florkiewicz, Agnieszka
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2020 105:145-160
Autor:
Duda-Chodak, Aleksandra1 (AUTHOR) aleksandra.duda-chodak@urk.edu.pl, Tarko, Tomasz1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Mar2023, Vol. 28 Issue 6, p2536. 46p.
Autor:
Duda-Chodak, Aleksandra1 (AUTHOR) aleksandra.duda-chodak@urk.edu.pl, Tarko, Tomasz1 (AUTHOR), Petka-Poniatowska, Katarzyna2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Feb2023, Vol. 24 Issue 3, p2457. 34p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TARKO, TOMASZ1 t.tarko@ur.krakow.pl, DUDA-CHODAK, ALEKSANDRA1, SROKA, PAWEŁ1, SATORA, PAWEŁ1, SEMIK-SZCZURAK, DOROTA1, WAJDA, ŁUKASZ2
Publikováno v:
Journal of Food & Nutrition Research. 2017, Vol. 56 Issue 2, p167-178. 12p.