Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Ducic, Miroslav"'
Autor:
Dučić, Miroslav, Barcenilla, Coral, Cobo-Díaz, José F., López, Mercedes, Álvarez-Ordóñez, Avelino, Prieto, Miguel
Publikováno v:
In Food Research International January 2023 163
Autor:
Ducic, Miroslav, Klisara, Nevena, Markov, Sinisa, Blagojevic, Bojan, Vidakovic, Ana, Buncic, Sava
Publikováno v:
In Food Control January 2016 59:400-406
Publikováno v:
In Food Control September 2014 43:231-237
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Selected physico-chemical properties of Serbian dry fermented sausages in different meat industries.
Publikováno v:
Meat Technology. 2018, Vol. 59 Issue 2, p120-126. 7p.
Autor:
Ducic, Miroslav1 jamerika.miroslav@gmail.com, Polak, Tomaz2, Polak, Mateja Lusnic2, Demsar, Lea2, Vranic, Danijela3, Baltic, Milan Z.4
Publikováno v:
Meat Technology. 2017, Vol. 58 Issue 2, p110-117. 8p.
Autor:
Ducic, Miroslav1 jamerika.miroslav@gmail.com, Blagojevic, Bojan1
Publikováno v:
Meat Technology. 2017, Vol. 58 Issue 1, p32-38. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.