Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Duchateau, Nathalie"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Plessis, Anne, Ravel, Catherine, Risacher, Thierry, Duchateau, Nathalie, Dardevet, Mireille, Merlino, Marielle, Torney, François, Martre, Pierre
Publikováno v:
Scientific Reports; 12/20/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duchateau, Nathalie C.1 (AUTHOR) nathalie.duchateau@gmail.com, Komen, Niels1 (AUTHOR), Dua, Guido2 (AUTHOR), Mertens, Marianne1 (AUTHOR), M. Colpaert, Steven D.1 (AUTHOR) nathalie.duchateau@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Plastic Surgery & Hand Surgery (Taylor & Francis Ltd). Jun2014, Vol. 48 Issue 3, p222-224. 3p.
Autor:
Ravel, Catherine, Plessis, Anne, Bordes, Jacques, Duchateau, Nathalie, Boussicut, Rémi, Balfourier, Francois, Martre, Pierre
Publikováno v:
EUCARPIA Cereal Section & ITMI
EUCARPIA Cereal Section & ITMI, Jun 2014, Wernigerode, Germany. 359 p
Cereals for Food, Feed and Fuel – Challenge for Global Improvement. 20, 2014; EUCARPIA Cereal Section & ITMI, Wernigerode, DEU, 2014-06-29-2014-07-04, 102-102
EUCARPIA Cereal Section & ITMI, Jun 2014, Wernigerode, Germany. 359 p
Cereals for Food, Feed and Fuel – Challenge for Global Improvement. 20, 2014; EUCARPIA Cereal Section & ITMI, Wernigerode, DEU, 2014-06-29-2014-07-04, 102-102
International audience; The end-use value of bread wheat (Triticum aestivum L.) grain is mainly determined by grain storage protein (GSP) content and composition. Glutenins and gliadins are the two main classes of GSPs in wheat. They are produced by
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9e965bdd9c8ed5689a680429126a1539
https://hal.inrae.fr/hal-02743144
https://hal.inrae.fr/hal-02743144
Autor:
Van Dyck, Frederic, Vermander, Evert, Duchateau, Nathalie, Bervoets, An, Aerts, Olivier, Lambert, Julien
Publikováno v:
Nederlands tijdschrift voor dermatologie en venereologie
Publikováno v:
International journal of dermatology
Publikováno v:
Contact dermatitis
Background Linalool is a commonly used fragrance terpene that forms potent sensitizers upon oxidation. In a recent multicentre study, we found that 7% of 2900 patients showed positive patch test reactions to oxidized linalool at 6.0%. No elicitation
Autor:
Plessis, Anne, Dai, Zhanwu, Duchateau, Nathalie, Dardevet, Mireille, Prodhomme, Duyên, Gibon, Yves, Ravel, Christine, Martre, Pierre
Publikováno v:
Congrès Grains
Congrès Grains, Oct 2011, Nantes, France
Congrès Grains, Oct 2011, Nantes, France. 2011
Congrès Grains, Oct 2011, Nantes, France
Congrès Grains, Oct 2011, Nantes, France. 2011
absent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::886d576a31f05ac949632eecdab95c64
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00964176
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00964176