Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Duc Ngoc Vu"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 102018- (2024)
VD20 broken rice, a byproduct of rice milling, shows significant potential for value-added applications, particularly in functional beverage production. This study investigates the impact of homogenization and pasteurization on the quality and stabil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b3915026189419a9201c6b1c942b38b
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 2, Pp 363-373 (2022)
Cashew apples, a by‐product accrued during the manufacture of cashew nuts, have abundant nutritional values but are not widely utilized due to the presence of substances that cause acrid taste. In this study, we attempted the production of a dried
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.