Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Dubost, Annabelle"'
Autor:
Dubost, Annabelle
La perception de la viande bovine par le consommateur est un enjeu crucial pour l’industrie de la viande. La tendreté reste l’une des qualités organoleptiques essentielle aux yeux du consommateur, avec la jutosité et la flaveur. L’objectif d
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2012CLF22284
Autor:
Aït-Kaddour, Abderrahmane, Andueza, Donato, Dubost, Annabelle, Roger, Jean-Michel, Hocquette, Jean-François, LISTRAT, Anne
Publikováno v:
Foods
Foods, MDPI, 2020, 9 (9), pp.1254. ⟨10.3390/foods9091254⟩
Foods, 2020, 9 (9), pp.1254. ⟨10.3390/foods9091254⟩
Volume 9
Issue 9
Foods, Vol 9, Iss 1254, p 1254 (2020)
Foods, MDPI, 2020, 9 (9), pp.1254. ⟨10.3390/foods9091254⟩
Foods, 2020, 9 (9), pp.1254. ⟨10.3390/foods9091254⟩
Volume 9
Issue 9
Foods, Vol 9, Iss 1254, p 1254 (2020)
The objective of this study was to determine the potential of multispectral imaging (MSI) data recorded in the visible and near infrared electromagnetic regions to predict the structural features of intramuscular connective tissue, the proportion of
Autor:
Slimani, Lamia, Dubost, Annabelle, Meunier, Bruno, Dardevet, Dominique, Listrat, Anne, Combaret, Lydie, Attaix, Didier
Publikováno v:
Journal of Cachexia, Sarcopenia and Muscle
6. Cachexia Conference
6. Cachexia Conference, Society on Sarcopenia, Cachexia and Wasting Disorders (SCWD). Duluth, USA., Dec 2011, Milan, Italy. ⟨10.1007/s13539-011-0045-3⟩
6. Cachexia Conference
6. Cachexia Conference, Society on Sarcopenia, Cachexia and Wasting Disorders (SCWD). Duluth, USA., Dec 2011, Milan, Italy. ⟨10.1007/s13539-011-0045-3⟩
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e6a326cbb1223831635fece6e921b640
https://hal.inrae.fr/hal-02747340
https://hal.inrae.fr/hal-02747340
Autor:
Tournayre, Pascal, Mercier, Frederic, Kondjoyan, Alain, Abou El Karam, Saïd, Dubost, Annabelle, Bauchart, Dominique, Berdagué, Jean-Louis
Publikováno v:
54. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST)
54. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Aug 2008, Le Cap, South Africa. 3 p
54. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Aug 2008, Le Cap, South Africa. 3 p
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9bdf8cf0cfe91f58a4fca816a0e98405
https://hal.inrae.fr/hal-02815772
https://hal.inrae.fr/hal-02815772
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.