Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Duan, Yunxuan"'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2024 129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang J; College of Food and Biological Engineering, Chengdu University, Chengdu, China.; Solid-state Fermentation Resource Utilization Key Laboratory of Sichuan Province, Faculty of Quality Management and Inspection and Quarantine, Yibin University, Yibin, China., Zhao M; College of Life Science, Sichuan Normal University, Chengdu, China., Chen J; College of Food and Biological Engineering, Chengdu University, Chengdu, China.; Solid-state Fermentation Resource Utilization Key Laboratory of Sichuan Province, Faculty of Quality Management and Inspection and Quarantine, Yibin University, Yibin, China., Zhu Y; College of Life Science, Sichuan Normal University, Chengdu, China., Xiao C; College of Life Science, Sichuan Normal University, Chengdu, China., Li Q; College of Life Science, Sichuan Normal University, Chengdu, China., Weng X; College of Life Science, Sichuan Normal University, Chengdu, China., Duan Y; College of Life Science, Sichuan Normal University, Chengdu, China., Zuo Y; College of Life Science, Sichuan Normal University, Chengdu, China.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology [Front Microbiol] 2024 Jan 05; Vol. 14, pp. 1299917. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 05 (Print Publication: 2023).