Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Duan, Weidan"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 14, Pp 267-276 (2024)
Ice preservation is one of the most extensive methods of food preservation, and improving the ability of ice preservation is a key and difficult problem in the field of food preservation. However, the limited ability of traditional ice to inhibit mic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a639d43c9bc4110af9cb01786d09da8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 13, Pp 338-345 (2023)
In recent years, an increasing number of studies have demonstrated the role of phages in controlling harmful microorganisms in foods. Due to their host specificity, phages are considered as an ideal tool to guarantee food safety. However, there are a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c35caafd4104fdab4bddac6a0d4b318