Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Duan, Shenglin"'
Autor:
Wang, Yingxiang, Liu, Jinyang, Xia, Kai, Ding, Zhenjiang, Wang, Benshuo, Yu, Xinyu, Liu, Jia, Yuan, Peng, Duan, Shenglin
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules August 2024 275 Part 2
Publikováno v:
In Food Research International July 2024 188
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tian, Qiaoji, Liu, Yifeng, Yuan, Peng, Liu, Jia, Li, Haizhi, Han, Xiaofeng, Pan, Cong, Wu, Yimin, Zhou, Zhiqiao, Liu, Shiwei, Li, Yali, Duan, Shenglin, Xia, Kai
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure 5 February 2023 1273
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MA Hongjiang, HAO Xiyu, GAO Ming, YU Youqiang, YANG Shuheng, LIU Shiwei, MA Xishan, WANG Wenxin, DUAN Shenglin, WANG Xue
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; Jul2024, Vol. 45 Issue 13, p239-245, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Haizhi1 (AUTHOR), Duan, Shenglin1 (AUTHOR), Yuan, Peng1 (AUTHOR), Liu, Jia1 (AUTHOR), Wang, Xi1 (AUTHOR), Liu, Yifeng1 (AUTHOR), Peng, Yaxuan1 (AUTHOR), Pan, Cong1 (AUTHOR), Xia, Kai1 (AUTHOR) xiakaiphd@126.com
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Dec2021, Vol. 45 Issue 12, p1-12. 12p.
Autor:
Jia Liu, Duan Shenglin, Gao Ming, Li Aimin, Cong Pan, Xia Kai, Liu Shiwei, Xi Zhang, Qing Wang, Zhiqiao Zhou, Xiaolei Wu, Wu Yimin, Xiao-Dong Gao, Ding Fangli, Han Xiaofeng
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 6, Pp 2894-2907 (2021)
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition
This work focused on the separation of the active ingredients of maca (Lepidium meyenii Walpers) and evaluated the antioxidative capability of these components with effects on improving glucose and lipid metabolism in insulin‐resistant HepG2 cells.