Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Du, Zhongrui"'
Autor:
Lin, Fei, Yin, Qiyi, Zu, Hao, Zhang, Yulin, Chen, Chen, Du, Zhongrui, Fan, Si, Zhang, Hui, Zhang, Mengjun, Hu, Kunhong, Zheng, RuiHua, Ding, Jinkai, Shi, Fukang, Peng, Yujie, Wan, Tianli
Publikováno v:
In Ceramics International 1 October 2024 50(19) Part B:36034-36041
Publikováno v:
In Ceramics International 15 November 2024 50(22) Part A:45165-45178
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients; Oct2024, Vol. 16 Issue 19, p3417, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lin, Fei, Yin, Qiyi, Zhang, Hui, Zheng, Ruihua, Zhang, Yulin, Chen, Chen, Du, Zhongrui, Si, Fan, Zhang, Quanzheng, Hu, Kunhong, Yang, Kejie, Zhu, Yangyang, Zou, Wangzu
Publikováno v:
Journal of Materials Science: Materials in Electronics; Dec2023, Vol. 34 Issue 34, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sun C; Department of Physiology, School of Basic Medicine, Qingdao University, Qingdao 266071, China., Du Z; The Hong Kong Polytechnic University Shenzhen Research Institute, Shenzhen 518057, China.; Research Institute for Future Food, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China.; Department of Applied Biology and Chemical Technology, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China.; BioNanotechnology Institute, Ludong University, Yantai 264025, China., Liu X; The Hong Kong Polytechnic University Shenzhen Research Institute, Shenzhen 518057, China.; Research Institute for Future Food, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China.; Department of Applied Biology and Chemical Technology, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China., Yang Y; Research Institute for Future Food, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China.; Department of Applied Biology and Chemical Technology, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China., Zhou S; The Hong Kong Polytechnic University Shenzhen Research Institute, Shenzhen 518057, China.; Research Institute for Future Food, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China.; Department of Applied Biology and Chemical Technology, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China., Li C; Research Institute for Future Food, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China.; Department of Applied Biology and Chemical Technology, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China., Cao X; Department of Neurology, Shenzhen University General Hospital, Shenzhen University Clinical Medical Academy, Shenzhen 518055, China., Zhao Q; Department of Neurology, Linzi Maternal & Child Health Hospital of Zibo, Zibo 255400, China., Wong K; The Hong Kong Polytechnic University Shenzhen Research Institute, Shenzhen 518057, China.; Research Institute for Future Food, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China.; Department of Applied Biology and Chemical Technology, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China., Chen W; Department of Physiology, School of Basic Medicine, Qingdao University, Qingdao 266071, China., Dong X; The Hong Kong Polytechnic University Shenzhen Research Institute, Shenzhen 518057, China.; Research Institute for Future Food, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China.; Department of Applied Biology and Chemical Technology, The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong 852, China.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2022 Dec 20; Vol. 15 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 20.