Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"Du, Zhiyan"'
Recovering clear images from blurry ones with an unknown blur kernel is a challenging problem. Deep image prior (DIP) proposes to use the deep network as a regularizer for a single image rather than as a supervised model, which achieves encouraging r
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2310.19477
Autor:
Chen, Xuetao, Wu, Tingting, Du, Zhiyan, Kang, Wenjing, Xu, Rujun, Meng, Fanying, Liu, Chihong, Chen, Yali, Bao, Qichao, Shen, Jingkang, You, Qidong, Cao, Danyan, Jiang, Zhengyu, Guo, Xiaoke
Publikováno v:
In European Journal of Medicinal Chemistry 5 February 2024 265
Autor:
Li, Yongpeng, Yang, Yinkai, Li, Pengyang, Sheng, Miaomiao, Li, Ling, Ma, Xiaojing, Du, Zhiyan, Tang, Kexuan, Hao, Xiaolong, Kai, Guoyin
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 31 December 2023 253 Part 6
Autor:
Du, Zhiyan, 杜志岩
In Arabidopsis thaliana, a gene family encodes acyl-CoA-binding proteins (ACBPs) conserved at the acyl-CoA-binding domain which facilitates the binding to acyl-CoA esters. These ACBPs, designated ACBP1 to ACBP6, range in size from 10.4 to 73.1 kD. Pr
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10722/208430
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 2/28/2024, Vol. 72 Issue 8, p4267-4276, 10p