Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Du, Yunjian"'
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies 2009 10(1):103-107
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology. 26:695-705
Using a process spanning less than 10 days, a novel technique combining two-stage autolysis and external koji fermentation for the rapid preparation of low-salt anchovy sauce is presented. High-efficiency autolysis of anchovy was achieved by two-stag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science and Technology. 120:1800144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.