Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Du, Xi Ping"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 2, Pp 140-146 (2023)
Objective: This study aimed to optimize the extraction process of Porphyra haitanensis polyphenols to develop natural hypoglycemic foods. Methods: The Box-Behnken response surface method was used to optimize the extraction process of P. haitanensis p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2d7ee47ab5f4df7bf73c4ed09dcde5e
Autor:
Xu, Yu-Xue, Jiang, Ze-Dong, Du, Xi-Ping, Zheng, Ming-Jing, Fan-Yang, Yuan, Ni, Hui, Chen, Feng
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 June 2022 380
Autor:
Li, Li Jun, Hong, Peng, Jiang, Ze Dong, Yang, Yuan Fan, Du, Xi Ping, Sun, Hao, Wu, Li Ming, Ni, Hui, Chen, Feng
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2018 239:434-441
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Li Jun, Liu, Xiao Qing, Du, Xi Ping, Wu, Ling, Jiang, Ze Dong, Ni, Hui, Li, Qing Biao, Chen, Feng
Publikováno v:
Preparative Biochemistry & Biotechnology; 2020, Vol. 50 Issue 1, p1-9, 9p, 3 Diagrams, 2 Charts, 5 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.