Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Du, Rubing"'
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Autor:
Zhang, Jing, Du, Rubing, Niu, Jiao, Ban, Shibo, Zhang, Yadong, Xu, Lei, Nie, Hongfang, Wu, Qun, Xu, Yan
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 January 2024 408
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 September 2022 377
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Additional file 7: Supplementary Fig. 1. Sequencing depth of each food fermentation type. Supplementary Fig. 2. CheckM quality assessment. Supplementary Fig. 3. The BGC numbers of each metagenome-assembled genome (MAG) in different food fermentations
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::156719a9a1947700a5980210b423a1b9
Publikováno v:
Systems Microbiology and Biomanufacturing; October 2023, Vol. 3 Issue: 4 p593-601, 9p
Publikováno v:
mSystems, Vol 6, Iss 1 (2021)
mSystems
mSystems
To solve the problem of amplicon sequencing cannot discern the microbiota absolute abundance, we proposed a gradient internal standard absolute quantification method. We used Chinese liquor fermentation as a model system to demonstrate the reliabilit
Publikováno v:
Food chemistry. 347
3-(Methylthio)-1-propanol, reminiscent of cauliflower and cooked vegetable aroma, is an important sulfur compound in Baijiu. It is important to develop a method to increase 3-(methylthio)-1-propanol content to improve flavor quality of products. In t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.