Zobrazeno 1 - 10
of 12 425
pro vyhledávání: '"Dry-Cured Ham"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cebrián, Eva a, Roncero, Elia a, Luz, João b, Sousa Silva, Marta b, Cordeiro, Carlos b, Peromingo, Ana Belén a, Rodríguez, Mar a, ⁎, Núñez, Félix a
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 February 2025 430
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karolyi, Danijel1 (AUTHOR) dkarolyi@agr.hr, Škrlep, Martin2 (AUTHOR) martin.skrlep@kis.si, Marušić Radovčić, Nives3 (AUTHOR) nmarusic@pbf.hr, Luković, Zoran1 (AUTHOR) ksalajpal@agr.hr, Škorput, Dubravko1 (AUTHOR) kkljak@agr.hr, Salajpal, Krešimir1 (AUTHOR), Kljak, Kristina1 (AUTHOR), Čandek-Potokar, Marjeta2 (AUTHOR) meta.candek-potokar@kis.si
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Jan2024, Vol. 14 Issue 2, p286. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.