Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Drost Arkadiusz"'
Autor:
Bonisławska Małgorzata, Nędzarek Arkadiusz, Drost Arkadiusz, Rybczyk Agnieszka, Tórz Agnieszka
Publikováno v:
Archives of Environmental Protection, Vol 42, Iss 2, Pp 59-66 (2016)
The aim of the study was to analyze and assess the possibility of using a two-stage filtration system with ceramic membranes: a 3-tube module with 1.0 kDa cut-off (1st stage) and a one-tube module with 0.45 kDa cut-off (2nd stage) for treating efflue
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6adf67bac288446baaa2ce73ba3892d7
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing November 2017 106:82-90
Autor:
Nędzarek, Arkadiusz, Drost, Arkadiusz, Harasimiuk, Filip, Tórz, Agnieszka, Bonisławska, Małgorzata
Publikováno v:
In Journal of Photochemistry & Photobiology, B: Biology December 2015 153:367-372
Autor:
Nędzarek, Arkadiusz1, Drost, Arkadiusz1, Tórz, Agnieszka1, Harasimiuk, Filip1, Kwaśniewski, Daniel1
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Mar2015, Vol. 38 Issue 2, p115-124. 10p.
Autor:
Drost, Arkadiusz1, Nędzarek, Arkadiusz1, Bogusławska‐Wąs, Elżbieta2, Tórz, Agnieszka1, Bonisławska, Małgorzata1
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Aug2014, Vol. 37 Issue 4, p396-401. 6p.
Publikováno v:
In Desalination 3 August 2015 369:62-67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nqdzarek, Arkadiusz1 Arkadiusz.nedzarek@zut.edu.pl, Drost, Arkadiusz1, Tórz, Agnieszka1, Bogusławska-Wąs, Elzbieta2
Publikováno v:
Food & Bioproducts Processing: Transactions of the Institution of Chemical Engineers Part C. Nov2017, Vol. 106, p82-90. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.