Zobrazeno 1 - 10
of 1 137
pro vyhledávání: '"Drosinos, E."'
Autor:
METAXOPOULOS (Ι. ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ), J., MATARAGAS (Μ. ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ), M., DROSINOS (E. X. ΔΡΟΣΙΝΟΣ), E. H.
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 53 Αρ. 4 (2002); 335-344
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 53 No. 4 (2002); 335-344
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 53 No. 4 (2002); 335-344
Οι βακτηριοσίνες αποτελούν αντιμικροβιακές ουσίες,οι οποίες συντίθενται από τα ριβοσωμάτια του μικροβιακούκυττάρου. Τα τελευταία χρόν
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2008, Vol. 20 Issue 3, p427-432. 6p. 1 Chart.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2005, Vol. 17 Issue 4, p469-476. 8p.
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Oct-Dec2024, Vol. 74 Issue 4, p296-311. 16p.
Autor:
Toit SAD; Department of Food Science, Stellenbosch University Matieland, Stellenbosch, South Africa., Rip D; Department of Food Science, Stellenbosch University Matieland, Stellenbosch, South Africa.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2024 Nov; Vol. 89 (11), pp. 6916-6945. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 26.
Autor:
Talon, R, Lebert, I, Lebert, A, Leroy, S, Garriga, M, Aymerich, T, Drosinos, E, Zanardi, E, Ianieri, A, Fraqueza, M, Patarata, L, Laukova, A
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1628::2ee51711de2adec96b9bd35538b79aba
https://hdl.handle.net/10348/2903
https://hdl.handle.net/10348/2903
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2014, Vol. 26 Issue 1, p12-17. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.