Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"Dried fig"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 1029 (2023)
The effects of extrusion process parameters on the physicochemical, pasting and technological properties of ready-to-eat snacks were evaluated. The aim was to develop fortified extruded products with fig molasses by-product powder (FMP), which is cre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5aeb2847a05044a19eae1c041e8e6f7e
Publikováno v:
Volume: 59, Issue: 2 249-263
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Objective: The objective of this study was to reveal the effect of pruning intensity in terms of yield and quality in dried fig cultivation in winter pruning, one of the important techniques in fruit production. Material and Methods: Winter pruning (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hakan Karaca, Seyda Senturk
Publikováno v:
Toxin Reviews. 41:817-827
Aflatoxin contamination of dried figs has been a chronic problem for decades but aflatoxin distribution within the fruit has not yet been revealed. In this study, we conducted aflatoxin analyses separately in the seedless part of dried figs and in fi
Autor:
Ömer Özlüoymak
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences, Vol 20, Iss 3, Pp 302-316 (2014)
The risks of diseases and economical losses resulting from aflatoxin contamination to the agricultural products are a significant problem. In this study, a prototype system for real-time detection and separation of dried figs contaminated with aflato
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0fdd7eccd1a474e8deb1dd146f1ae79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.