Zobrazeno 1 - 10
of 123
pro vyhledávání: '"Dragacci, S"'
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2003 41(8):1133-1140
Autor:
Dragacci, S.1, Grosso, F.1, Pfauwathel-Marchond, N.1, Fremy, J. M.1, Venant, A.1, Lombard, B.1
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. May2001, Vol. 18 Issue 5, p405-415. 11p. 7 Charts, 5 Graphs.
A method is described for the determination of ochratoxin A (OTA) in red wine and vinegar using an acidic chloroform extraction, an immmunoaffinity clean-up step, and a high-performance liquid chromatographic determination with fluorescence detection
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::40d5cce8c7840f9124fc2520de047394
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3004895
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3004895
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.