Zobrazeno 1 - 10
of 319
pro vyhledávání: '"Doymaz İbrahim"'
Autor:
Kayacan-Cakmakoglu Selma, Atik Ilker, Akman Perihan Kubra, Doymaz Ibrahim, Sagdıc Osman, Karasu Salih
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 29, Iss 3, Pp 235-242 (2023)
This study aims to investigate the effect of different infrared powers (IP) (38 W, 50 W, 62 W, 74 W, and 88 W) on drying kinetics, total phenolic content (TPC) and individual phenolics, antioxidant activity (AA) and antibacterial activity, and color
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b131a634bec4aadac920bfee9fd25a4
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 27, Iss 3, Pp 279-288 (2021)
In this study, characteristic drying behaviour and kinetics of blue mussels, which were dried with the traditional methods of cabinet-type, oven and vacuum oven drying, are studied. In a cabinet-type dryer there is air flow while in an oven dryer the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da1852f9accb4276b0c9988849849c3b
Autor:
Kipcak Azmi Seyhun, Doymaz İbrahim
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 26, Iss 2, Pp 203-212 (2020)
In this study, the effect of different microwave and infrared power levels on drying kinetics of cherry tomatoes is investigated. Drying experiments are carried out with the power levels of 90, 180, 270 and 360 W (5.625, 11.250, 16.875 and 22.500 W/g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ef74264ff71414ba3e3625f2736db46
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 25, Iss 1, Pp 1-10 (2019)
As an alternative to fish and beef, blue mussels (Mytilus edulis) can be consumed due to their high protein content. In this study, the drying kinetics and quality changes (cook loss, area shrinkage and colour change) in whole blue mussels were inves
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02f60d81756740c291c4cf7cb3e50842
Autor:
DOYMAZ, İbrahim1 doymaz@yildiz.edu.tr, ACARALI, Nil1 nbaran@yildiz.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Thermal Science & Technology / Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi. 2024, Vol. 44 Issue 1, p217-226. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Thermal Science and Engineering Progress 1 December 2022 36
Autor:
Tunckal, Cüneyt, Doymaz, İbrahim
Publikováno v:
In Renewable Energy May 2020 150:918-923
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.