Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Dowom, Samaneh Attaran"'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2023 120
Autor:
Salarbashi, Davoud1,2, Dowom, Samaneh Attaran3, Fazly Bazzaz, Bibi Sedigheh4, Khanzadeh, Farhad5 farhadkhanzadeh63@gmail.com, Soheili, Vahid6, Mohammadpour, Ali7
Publikováno v:
Iranian Journal of Basic Medical Sciences. May2016, Vol. 19 Issue 5, p829-841. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bashi DS; School of Medicine, Gonabad University of Medical Sciences, Gonabad, Iran; Ferdowsi University of Mashhad, International campus, Department of Food Science and Technology, Mashhad, Iran., Dowom SA; Department of Biology, Faculty of Sciences, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran., Bazzaz BS; School of Pharmacy; Biotechnology Research Center; Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran., Khanzadeh F; Department of Food Science and Technology, Sabzevar Branch, Islamic Azad University, Sabzevar, Iran., Soheili V; Department of Food and Drug Control, School of Pharmacy, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran., Mohammadpour A; Medical Surgical Nursing, Social Determinant of Health Center, Gonabad University of Medical Sciences, Gonabad, Iran.
Publikováno v:
Iranian journal of basic medical sciences [Iran J Basic Med Sci] 2016 May; Vol. 19 (5), pp. 529-41.