Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Dowey, Le Roy C"'
Autor:
Davies, Molly R., Kalsi, Gursharan, Armour, Chérie, Jones, Ian R., McIntosh, Andrew M., Smith, Daniel J., Walters, James T.R., Bradley, John R., Kingston, Nathalie, Ashford, Sofie, Beange, Ioana, Brailean, Anamaria, Cleare, Anthony J., Coleman, Jonathan R.I., Curtis, Charles J., Curzons, Susannah C.B., Davis, Katrina A.S., Dowey, Le Roy C., Gault, Victor A., Goldsmith, Kimberley A., Bennett, Megan Hammond, Hirose, Yoriko, Hotopf, Matthew, Hübel, Christopher, Kanz, Carola, Leng, Jennifer, Lyall, Donald M., Mason, Bethany D., McAtarsney-Kovacs, Monika, Monssen, Dina, Moulton, Alexei, Ovington, Nigel, Palaiologou, Elisavet, Pariante, Carmine M., Parikh, Shivani, Peel, Alicia J., Price, Ruth K., Rimes, Katharine A., Rogers, Henry C., Sambrook, Jennifer, Skelton, Megan, Spaul, Anna, Suarez, Eddy L.A., Sykes, Bronte L., Thomas, Keith G., Young, Allan H., Vassos, Evangelos, Veale, David, White, Katie M., Wingrove, Janet, Eley, Thalia C., Breen, Gerome
Publikováno v:
In Behaviour Research and Therapy December 2019 123
Publikováno v:
Hygiene; Jun2023, Vol. 3 Issue 2, p206-220, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Logue, Caomhan, Dowey, Le Roy C, Strain, J J, Verhagen, Hans, McClean, Stephen, Gallagher, Alison M
Although the use of low-calorie sweeteners (LCSs) is widespread, methods of assessing consumption within free-living populations have inherent limitations. Five commonly consumed LCSs, namely, acesulfame-K, saccharin, sucralose, cyclamate, and stevio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::a4003b247309b8534c97fed0a2d03561
http://hdl.handle.net/10029/621314
http://hdl.handle.net/10029/621314
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
McNulty H; Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland. h.mcnulty@ulster.ac.uk, Dowey le RC, Strain JJ, Dunne A, Ward M, Molloy AM, McAnena LB, Hughes JP, Hannon-Fletcher M, Scott JM
Publikováno v:
Circulation [Circulation] 2006 Jan 03; Vol. 113 (1), pp. 74-80. Date of Electronic Publication: 2005 Dec 27.