Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Douzane, Malika"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Faci, Massinissa1 (AUTHOR), Douzane, Malika2 (AUTHOR), Hedjal, Mariem1 (AUTHOR), Daas, Mohamed Seghir2 (AUTHOR), Fougere, Laëtitia3 (AUTHOR), Lesellier, Eric3 (AUTHOR) eric.lesellier@univ-orleans.fr
Publikováno v:
PLoS ONE. 11/16/2021, Vol. 16 Issue 11, p1-18. 18p.
Autor:
Douzane Malika, Daas Mohamed-Seghir, Meribai Amel, Guezil Ahmed-Hani, Abdi Abdelkrim, Tamendjari Abderezak
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 28, p 55 (2021)
Olive cultivar diversity is rich in Algeria but most remain unexplored in terms of quality traits. This work aimed to evaluate the physicochemical and organoleptic quality of twenty olive oil samples belonging to four Algerian cultivars (Chemlal, Sig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d59a783e2e1b4394bc56a6a57e20de07
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daas, Mohamed, Rosana, Albert, Jeella Acedo, Douzane, Malika, Nateche, Farida, Kebbouche-Gana, Salima, Vederas, John
Figure S1. Time-course of growth and emulsification index of B. thuringiensis DNG9 in LB medium at 27 °C. Time course of growth (black rhombus, [OD]) and emulsification index E24 (grey triangle, [%]) of B. thuringiensis DNG9 during shake flask culti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::217a37f5e03778c258194194c26d3946
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daas MS; Valcore Laboratory, Department of Biology, University M'Hamed Bougara of Boumerdes, Boumerdes, Algeria.; Food Technology Research Division, Institut National de la Recherche Agronomique d'Algérie, El Harrach, Algiers, Algeria., Rosana ARR; Department of Chemistry, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada., Acedo JZ; Department of Chemistry, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada., Douzane M; Food Technology Research Division, Institut National de la Recherche Agronomique d'Algérie, El Harrach, Algiers, Algeria., Nateche F; Microbiology Group, Laboratory of Cellular and Molecular Biology, Faculty of Biological Sciences, University of Science and Technology-Houari Boumediene, Bab Ezzouar, Algiers, Algeria., Kebbouche-Gana S; Valcore Laboratory, Department of Biology, University M'Hamed Bougara of Boumerdes, Boumerdes, Algeria., Vederas JC; Department of Chemistry, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada john.vederas@ualberta.ca.
Publikováno v:
Genome announcements [Genome Announc] 2018 Mar 29; Vol. 6 (13). Date of Electronic Publication: 2018 Mar 29.