Zobrazeno 1 - 10
of 1 229
pro vyhledávání: '"Douro"'
Publikováno v:
Competitiveness Review: An International Business Journal, 2024, Vol. 34, Issue 3, pp. 578-613.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/CR-02-2023-0034
Publikováno v:
Edad Media, Iss 25 (2024)
This study focuses on the historical landscape of the Douro River. The regional and local values of medieval cultural heritage elements were explored from “Demarcações de Fronteira” - a demarcation book dated from 1537-1538 - to understand the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81435b764b0d4850b074e562cce6d851
Autor:
Santiago Sánchez de la Parra-Pérez, Sonia Díaz-Navarro, Javier Fernández-Lozano, Javier Jiménez Gadea
The Archaeology of ‘Underdog Sites'in the Douro Valley brings together the best presentations from the eighth and ninth meetings of Archaeology of the Douro Valley, held in Ávila and Astorga (Spain), respectively in 2018 and 2019. However, instead
Publikováno v:
OENO One, Vol 57, Iss 4 (2023)
The Douro region is renowned for its quality wines, particularly for the famous Port Wine. Vintage years, declared approximately 2–3 times per decade, signify exceptional quality linked to optimum climatic conditions driving grape quality attribute
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2946cb1c9b0428da919f70befde6a81
Autor:
Antonio Quadros Ferreira
Publikováno v:
Revista Visuais, Vol 9, Iss 2 (2023)
Existe na obra de Francisco Laranjo um projecto de viagem (e) de mundo, simultaneamente encontro e percurso das memórias crepusculares, onde o gesto diz o Douro e o Mundo, e em que a pintura faz resgatar a dimensão humana, enquanto viagem de um lug
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8a05d51a7a8480a94194df247a8289d
Autor:
Ana Silvia ALBUQUERQUE
Publikováno v:
Revista Jurídica Portucalense (2022)
A Companhia Geral da Agricultura das Vinhas do Alto Douro, instituída por alvará régio em 10 de setembro de 1756, cria a primeira região demarcada de produção vitícola regulamentada no mundo. Integra-se na política mercantilista pombalina, se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2138dbd976bd4a5ba68f364a434ec890
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Hospitality and Tourism Technology, 2019, Vol. 10, Issue 2, pp. 136-152.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JHTT-10-2017-0115