Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Dourado MM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dantas LLB; Departamento de Bioquímica, Instituto de Química, Universidade de São Paulo, São Paulo, SP, 05508-000, Brazil.; John Innes Centre, Norwich Research Park, Norwich, NR4 7UH, UK., Dourado MM; Departamento de Bioquímica, Instituto de Química, Universidade de São Paulo, São Paulo, SP, 05508-000, Brazil., de Lima NO; Departamento de Bioquímica, Instituto de Química, Universidade de São Paulo, São Paulo, SP, 05508-000, Brazil., Cavaçana N; Departamento de Bioquímica, Instituto de Química, Universidade de São Paulo, São Paulo, SP, 05508-000, Brazil., Nishiyama MY Jr; Laboratório Especial de Toxicologia Aplicada, Instituto Butantan, São Paulo, SP, 05503-900, Brazil., Souza GM; Departamento de Bioquímica, Instituto de Química, Universidade de São Paulo, São Paulo, SP, 05508-000, Brazil., Carneiro MS; Departamento de Biotecnologia e Produção Vegetal e Animal, Centro de Ciências Agrárias, Universidade Federal de São Carlos, São Carlos, SP, 13600-970, Brazil., Caldana C; Max Planck Institute for Molecular Plant Physiology, Potsdam-Golm, 14476, Germany., Hotta CT; Departamento de Bioquímica, Instituto de Química, Universidade de São Paulo, São Paulo, SP, 05508-000, Brazil.
Publikováno v:
The New phytologist [New Phytol] 2021 Nov; Vol. 232 (4), pp. 1738-1749. Date of Electronic Publication: 2021 Aug 10.
Autor:
Dantas LLB; Departamento de Bioquímica, Instituto de Química, Universidade de São Paulo, São Paulo, Brazil., Calixto CPG; Division of Plant Sciences, School of Life Sciences, University of Dundee at the James Hutton Institute, Dundee, United Kingdom., Dourado MM; Departamento de Bioquímica, Instituto de Química, Universidade de São Paulo, São Paulo, Brazil., Carneiro MS; Departmento de Biotecnologia, Produção Vegetal e Animal, Centro de Ciências Agrícolas, Universidade Federal de São Carlos, Araras, Brazil., Brown JWS; Division of Plant Sciences, School of Life Sciences, University of Dundee at the James Hutton Institute, Dundee, United Kingdom.; Cell and Molecular Sciences, The James Hutton Institute, Dundee, United Kingdom., Hotta CT; Departamento de Bioquímica, Instituto de Química, Universidade de São Paulo, São Paulo, Brazil.
Publikováno v:
Frontiers in plant science [Front Plant Sci] 2019 Dec 23; Vol. 10, pp. 1614. Date of Electronic Publication: 2019 Dec 23 (Print Publication: 2019).
Autor:
Dryer SE; Department of Biological Science, Florida State University, Tallahassee 32306-3050., Dourado MM, Wisgirda ME
Publikováno v:
Neuroscience [Neuroscience] 1991; Vol. 44 (3), pp. 663-72.