Zobrazeno 1 - 10
of 221
pro vyhledávání: '"Douny, Caroline"'
Autor:
Goya-Jorge, Elizabeth, Gonza, Irma, Bondue, Pauline, Druart, Germain, Al-Chihab, Mohamed, Boutaleb, Samiha, Douny, Caroline, Taminiau, Bernard, Daube, Georges, Scippo, Marie-Louise, Thonart, Philippe, Delcenserie, Véronique
Publikováno v:
In Microbiological Research August 2024 285
Autor:
Gonza, Irma, Goya-Jorge, Elizabeth, Douny, Caroline, Boutaleb, Samiha, Taminiau, Bernard, Daube, Georges, Scippo, Marie–Louise, Louis, Edouard, Delcenserie, Véronique
Publikováno v:
In Food Research International April 2024 182
Autor:
Assogba, Mahunan François, Ahouansou, Roger Houêchéné, Djohi, N. Olive Ruth, Kpoclou, Yénoukounmè Euloge, Anihouvi, Gildas Dona, Iko Afé, Herbert Ogouyôm, Tchibozo, Biowa Franck, Douny, Caroline, Mahillon, Jacques, Scippo, Marie-Louise, Hounhouigan, Djidjoho Joseph, Anihouvi, Victor Bienvenu
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2024 125
Autor:
Goya-Jorge, Elizabeth, Bondue, Pauline, Gonza, Irma, Laforêt, Fanny, Antoine, Céline, Boutaleb, Samiha, Douny, Caroline, Scippo, Marie-Louise, de Ribaucourt, Jeoffrey Christyn, Crahay, Fabienne, Delcenserie, Véronique
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dossou Wanignon Alphonse, Seko Orou Baké Marie Thérèse, Komagbe Gwladys, Sessou Philippe, Youssao Abdou Karim Issiaka, Farougou Souaïbou, Hounhouigan Djidjoho Joseph, Mahillon Jacques, Mongbo Rock, Poncelet Marc, Madode Yann Eméric, Douny Caroline, Scippo Marie-Louise, Clinquart Antoine, Azokpota Paulin
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 9, Pp e10605- (2022)
Purpose: Wagashi Gassirè (WG) is a traditional cheese produced from cow milk following local processing methods in Benin. The aim of this study was to describe the milk processing methods and the preservation practices with the objective of improvin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/267fa8eae0fb4dec8328189bba0863ff
Autor:
Goya-Jorge, Elizabeth, Gonza, Irma, Bondue, Pauline, Druart, Germain, Al-Chihab, Mohamed, Boutaleb, Samiha, Douny, Caroline, Scippo, Marie-Louise, Thonart, Philippe, Delcenserie, Véronique
Publikováno v:
Probiotics & Antimicrobial Proteins; Dec2024, Vol. 16 Issue 6, p2102-2115, 14p
Autor:
Dossou, Alphonse Wanignon, Seko Orou, Baké Marie Thérèse, Komagbe, Gwladys, Sessou, Philippe, Youssao, Abdou Karim Issaka, Farougou, Souaïbou, Hounhouigan, Joseph Djidjoho, Mahillon, Jacques, Mongbo, Roch, Poncelet, Marc, Boutaleb, Samiha, Gobert, Sylvie, Madode, Yann Eméric, Azokpota, Paulin, Clinquart, Antoine, Scippo, Marie-Louise, Douny, Caroline
Publikováno v:
Dairy; Jun2024, Vol. 5 Issue 2, p271-286, 16p