Zobrazeno 1 - 10
of 799
pro vyhledávání: '"Dougkas A"'
Autor:
Duika L. Burges Watson, A. Giboreau, J. Coveney, C. Kelly, M. Bensafi, A. Braud, A. Bruyas, F. Carrouel, H. Cartner, L.M. Cunha, V. Deary, A. Dougkas, E. Monteleone, V. Mourier, P. Singer, S. Spinelli
Publikováno v:
Clinical Nutrition Open Science, Vol 47, Iss , Pp 78-84 (2023)
Summary: An International Altered Taste Consortium (I-eAT) is proposed that seeks to utilise gastronomic and biopsychosocial insights to understand and help people who experience taste alterations. Altered eating experiences and a changed experience
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/507bcbaed67841b597a784bdac6731b2
Publikováno v:
Clinical Nutrition Open Science, Vol 47, Iss , Pp 53-63 (2023)
Summary: Food liking is an essential component of the food intake experience. However, some conditions may alter the perception, thus the liking of food, leading to a reduced intake and increasing the risk of malnutrition. Particularly, in the contex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/370486f2915744e69e693763703d9f34
Autor:
Drareni, K., Dougkas, A., Giboreau, A., Laville, M., Souquet, P.J., Nazare, J.A., Fournel, P., Bensafi, M.
Publikováno v:
In Lung Cancer March 2023 177:29-36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erika Guyot, Julie-Anne Nazare, Pauline Oustric, Maud Robert, Emmanuel Disse, Anestis Dougkas, Sylvain Iceta
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 3, p 449 (2022)
Changes in food preferences after bariatric surgery may alter its effectiveness as a treatment for obesity. We aimed to compare food reward for a comprehensive variety of food categories between patients who received a sleeve gastrectomy (SG) or a Ro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fb5a53259024972a886d6877bb00467
Autor:
Zanzer, Yoghatama C., Plaza, Merichel, Dougkas, Anestis, Turner, Charlotta, Björck, Inger, Östman, Elin
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2017 35:574-583
Publikováno v:
In Appetite 1 December 2016 107:511-520
Autor:
Yoghatama C. Zanzer, Merichel Plaza, Anestis Dougkas, Charlotta Turner, Inger Björck, Elin Östman
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 35, Iss , Pp 574-583 (2017)
Spices are rich in distinct polyphenols which might act on the gut by inhibiting glucose uptake and modulating appetite responses. To investigate this hypothesis, healthy adults were randomly assigned to receive isovolumetric (220 ml) spice-based (co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bdc3dca55fc4c82834e3b54eff186cf