Zobrazeno 1 - 10
of 10 802
pro vyhledávání: '"Dough rheology"'
Autor:
Zerlasht, Mehwish1 (AUTHOR), Javaria, Sadaf1 (AUTHOR), Quddoos, Muhammad Yousaf2 (AUTHOR), Arshad, Rizwan3 (AUTHOR), Yaqub, Shazia4 (AUTHOR), Khalid, Muhammad Zubair5 (AUTHOR), Mahmood, Sayyad Sana2 (AUTHOR), Rafique, Ayesha2 (AUTHOR), Farooq, Muhammad Umar6 (AUTHOR), Alsulami, Tawfiq7 (AUTHOR), Akram, Saima4 (AUTHOR), Rafique, Hamad8 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 4, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2698 (2024)
This study investigated the effects of incorporating sprouted chickpeas, at a 25% enrichment level, into bread production as either grits (90% of particles ≥500 µm) or flour (90% of particles ≤250 µm). The focus was to investigate the role of p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a0a06f345cf41ca928c826d1322de45
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 109, Iss , Pp 107015- (2024)
In the present study, non-conventional and green technology (ultrasonication) was utilized to recover bioactive compounds from the small, medium and large sized defatted date seed powder (DDSP) particles. Bioactive compounds recovered from DDSP and t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0962796c1c33410eb9b4ba4a500d180d