Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Dough elasticity"'
Publikováno v:
Tehnologìčnij Audit ta Rezervi Virobnictva, Vol 1, Iss 3(45), Pp 35-38 (2019)
Bread made from wheat flour in chemical composition is not well balanced for vital ingredients. One of its drawbacks is that with a high content of carbohydrates in it there is little dietary fiber, therefore, it is promising to enrich it with inulin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Technology audit and production reserves; Том 1, № 3(45) (2019): Chemical engineering; 35-38
Technology audit and production reserves; Том 1, № 3(45) (2019): Хімічна інженерія; 35-38
Technology audit and production reserves; Том 1, № 3(45) (2019): Химическая инженерия; 35-38
Technology audit and production reserves; Том 1, № 3(45) (2019): Хімічна інженерія; 35-38
Technology audit and production reserves; Том 1, № 3(45) (2019): Химическая инженерия; 35-38
Bread made from wheat flour in chemical composition is not well balanced for vital ingredients. One of its drawbacks is that with a high content of carbohydrates in it there is little dietary fiber, therefore, it is promising to enrich it with inulin
Publikováno v:
Journal of Cereal Science, 41(1), 69-83
Journal of Cereal Science 41 (2005) 1
Journal of Cereal Science, 1, 41, 69-83
Journal of Cereal Science 41 (2005) 1
Journal of Cereal Science, 1, 41, 69-83
Previously we reported that the SDS insoluble gel-layer: the Glutenin Macro Polymer (GMP) can be considered as a gel consisting of protein particles. These glutenin particles have a size of about 10-1-102 μm and consist of HMW-GS and LMW-GS only. In
Autor:
Emmanuelle Bancel, Mireille Dardevet, Gérard Branlard, Catherine Ravel, Annie Faye, Gilberto Igrejas, Miguel Ribeiro
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 14; Issue 3; Pages: 5650-5667
International Journal of Molecular Sciences
International Journal of Molecular Sciences, MDPI, 2013, 14 (3), pp.5650-5667. ⟨10.3390/ijms14035650⟩
International Journal of Molecular Sciences 3 (14), 5650-5667. (2013)
International Journal of Molecular Sciences, Vol 14, Iss 3, Pp 5650-5667 (2013)
International Journal of Molecular Sciences
International Journal of Molecular Sciences, MDPI, 2013, 14 (3), pp.5650-5667. ⟨10.3390/ijms14035650⟩
International Journal of Molecular Sciences 3 (14), 5650-5667. (2013)
International Journal of Molecular Sciences, Vol 14, Iss 3, Pp 5650-5667 (2013)
Analysis of Portuguese wheat (Triticum aestivum L.) landrace 'Barbela' revealed the existence of a new x-type high molecular weight-glutenin subunit (HMW-GS) encoded at the Glu-A1 locus, which we named 1Ax1.1. Using one-dimensional and two-dimensiona
Previously we reported that the SDS insoluble gel-layer: the Glutenin Macro Polymer (GMP) can be considered as a gel consisting of protein particles. These glutenin particles have a size of about 10-1-102 μm and consist of HMW-GS and LMW-GS only. In
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::f738c3091673289f6b20178730bf6547
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c89ee470-f8df-4335-b1ae-e2b0f171d598
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c89ee470-f8df-4335-b1ae-e2b0f171d598
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.