Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Douchi fermentation"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 2, p 329 (2023)
This study aims to understand the development and succession of the microbial community during the production of traditional Aspergillus-type Douchi as well as their effects on the formation and variation of characteristic aroma compounds. High-throu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08a2858d93c443359dbd4c7d539182c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hui Tang, Liwen Jiang, Yanhua Xie, Pao Li, Lili Chen, Hongli Zhou, Chunyan Zhang, Cong Shi, Bo Xia
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, 7(5):1865-1874
Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 5, Pp 1865-1874 (2019)
Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 5, Pp 1865-1874 (2019)
Intensive study of the metabolome during the Douchi fermentation can provide new knowledge for optimizing the fermentation process. In this work, the metabolic characterization throughout the fermentation of Mucor racemosus Douchi was investigated us
Autor:
Pao, Li, Hui, Tang, Cong, Shi, Yanhua, Xie, Hongli, Zhou, Bo, Xia, Chunyan, Zhang, Lili, Chen, Liwen, Jiang
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Intensive study of the metabolome during the Douchi fermentation can provide new knowledge for optimizing the fermentation process. In this work, the metabolic characterization throughout the fermentation of Mucor racemosus Douchi was investigated us
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.