Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Douamba, Zoénabo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Diarra Compaore-Sereme, Fidèle Wend-bénédo Tapsoba, Douamba Zoénabo, Clarisse S Compaoré, Mamoudou H Dicko, Hagrétou Sawadogo-Lingani
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol. 16 No. 6 (2022); 2916-2929
The definitions of dietary fiber are based on scientific and regulatory purposes, mainly with emphasis on its functional impact and benefits to the organism. The aim of this review was to present dietary fiber classification, benefits and importance
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 2009 877(23):2344-2348
Storage stability of dried tomato slices during storage as affected by salt and lemon pretreatments.
Autor:
Bahanla Oboulbiga, Edwige, Parkouda, Charles, Dabiré, Christophe, Guissou, Aimée W.D.B., Traore, Korotimi, Semde, Zénabou, Douamba, Zoénabo, Sawadogo-Lingani, Hagrétou, Dicko, Mamoudou H.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; 2022, Vol. 25 Issue 1, p450-462, 13p, 1 Color Photograph, 4 Charts, 3 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koné, Klèma Marcel, Douamba, Zoénabo, Halleux, Maëlle de, Bougoudogo, Flabou, Mahillon, Jacques
Publikováno v:
Journal of Food Protection; July 2019, Vol. 82 Issue: 7 p1210-1216, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.