Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Dosanjh, Bakhshish S"'
Autor:
Dosanjh, Bakhshish S.
Insolubility of gluten in water and salt solutions limits its utilization in the food industry. To overcome this difficulty, gluten can be solubilized by mild acid treatment (47). Gluten in 0.02 N HCl was heated at 120°C for 30 minutes and water sol
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2429/19240
Autor:
Forster, Ian a, Higgs, Dave A a, *, Dosanjh, Bakhshish S b, Rowshandeli, Mahmoud a, Parr, Jim c
Publikováno v:
In Aquaculture 1999 179(1):109-125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dosanjh, Bakhshish S., Higgs, David A., Dianne Plotnikoff, M., McBride, Jack R., Markert, Jack R., Buckley, J.T.
Publikováno v:
In Aquaculture 1984 36(4):333-345
Publikováno v:
In Aquaculture 1988 68(4):325-343
Autor:
Higgs, David A., McBride, Jack R., Markert, Jack R., Dosanjh, Bakhshish S., Plotnikoff, M.Dianne, Clarke, W.Craig
Publikováno v:
In Aquaculture 1982 29(1):1-31
Autor:
Higgs, David A., Fagerlund, Ulf H.M., McBride, Jack R., Plotnikoff, M.Dianne, Dosanjh, Bakhshish S., Markert, Jack R., Davidson, John
Publikováno v:
In Aquaculture 1983 34(3):213-238
Autor:
Higgs, David A., Markert, Jack R., Plotnikoff, M.Dianne, McBride, Jack R., Dosanjh, Bakhshish S.
Publikováno v:
In Aquaculture 1985 47(2):113-130
Autor:
Teskeredžić, Zlatica, A. Higgs, Dave, Dosanjh, Bakhshish S., McBride, Jack R., Beames, Dick M., Hardy, Ron W., Jones, John D., Simell, Maarit, Vaara, Timo, Bridges, Russ B., Forster, Ian
Publikováno v:
In Aquaculture 1992 100(1):236-236