Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Dos Santos Costa, Ana Carolina"'
Autor:
Pereira, Diego Elias, de Cássia de Araújo Bidô, Rita, da Costa Alves, Maciel, Frazão Tavares de Melo, Marília Ferreira, dos Santos Costa, Ana Carolina, Gomes Dutra, Larissa Maria, de Morais, Marcilio Martins, Gomes da Câmara, Claudio Augusto, Viera, Vanessa Bordin, Alves, Adriano Francisco, de Araujo, Wydemberg José, Leite, Elma Lima, Bruno de Oliveira, Celso José, Rufino Freitas, Juliano Carlo, Barbosa Soares, Juliana Késsia
Publikováno v:
In Brain Research 1 March 2025 1850
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bordin Viera, Vanessa, Piovesan, Natiéli, Mello, Renius De Oliveira, Barin, Juliano Smanioto, Fogaça, Aline De Oliveira, Bizzi, Cezar Augusto, De Moraes Flores, Érico Marlon, Dos Santos Costa, Ana Carolina, Pereira, Diego Elias, Soares, Juliana Késsia Barbosa, Hashime Kubota, Ernesto
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2023, Vol. 21 Issue 1, p156-172, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pereira DE; Program of Food Science and Technology, Federal University of Paraíba, João Pessoa, PB, Brazil; Laboratory of Experimental Nutrition, Department of Nutrition, Federal University of Campina Grande, Cuité, CG, Brazil., de Cássia de Araújo Bidô R; Program of Food Science and Technology, Federal University of Paraíba, João Pessoa, PB, Brazil; Laboratory of Experimental Nutrition, Department of Nutrition, Federal University of Campina Grande, Cuité, CG, Brazil., da Costa Alves M; Department of Biofísica and Pharmacology, Federal University of Rio Grande do Norte, Natal, RN, Brazil., Frazão Tavares de Melo MF; Laboratory of Experimental Nutrition, Department of Nutrition, Federal University of Campina Grande, Cuité, CG, Brazil., Dos Santos Costa AC; Laboratory of Experimental Nutrition, Department of Nutrition, Federal University of Campina Grande, Cuité, CG, Brazil; Department of Rural Technology, Federal Rural University of Pernambuco, Recife, Brazil., Gomes Dutra LM; Program of Food Science and Technology, Federal University of Paraíba, João Pessoa, PB, Brazil; Laboratory of Experimental Nutrition, Department of Nutrition, Federal University of Campina Grande, Cuité, CG, Brazil. Electronic address: lara-dutra@hotmail.com., de Morais MM; Post-graduate Program in Chemistry, Federal Rural University of Pernambuco, Recife, Brazil., Gomes da Câmara CA; Post-graduate Program in Chemistry, Federal Rural University of Pernambuco, Recife, Brazil., Viera VB; Laboratory of Bromatology, Department of Nutrition, Federal University of Campina Grande, Cuité, CG, Brazil., Alves AF; Laboratory of General Pathology, Department of Physiology and General Pathology, Federal University of Paraíba, João Pessoa, PB, Brazil., de Araujo WJ; Laboratory for the Evaluation of Products of Animal Origin, Department of Animal Science, Federal University of Paraíba - Areia, PB, Brazil., Leite EL; Laboratory for the Evaluation of Products of Animal Origin, Department of Animal Science, Federal University of Paraíba - Areia, PB, Brazil., Bruno de Oliveira CJ; Laboratory for the Evaluation of Products of Animal Origin, Department of Animal Science, Federal University of Paraíba - Areia, PB, Brazil., Rufino Freitas JC; Laboratory of Chemistry, Department of Chemistry, Federal University of Campina Grande, Cuité, CG, Brazil., Barbosa Soares JK; Program of Food Science and Technology, Federal University of Paraíba, João Pessoa, PB, Brazil; Laboratory of Experimental Nutrition, Department of Nutrition, Federal University of Campina Grande, Cuité, CG, Brazil.
Publikováno v:
Brain research [Brain Res] 2024 Dec 06; Vol. 1850, pp. 149383. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 06.