Zobrazeno 1 - 10
of 365
pro vyhledávání: '"Dorval, M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pomey, M. P., de Guise, M., Desforges, M., Bouchard, K., Vialaron, C., Normandin, L., Iliescu-Nelea, M., Fortin, I., Ganache, I., Régis, C., Rosberger, Z., Charpentier, D., Bélanger, L., Dorval, M., Ghadiri, D. P., Lavoie-Tremblay, M., Boivin, A., Pelletier, J. F., Fernandez, N., Danino, A. M.
Publikováno v:
BMC Health Services Research, Vol 21, Iss 1, Pp 1-12 (2021)
BMC Health Services Research
BMC Health Services Research
Background Quebec is one of the Canadian provinces with the highest rates of cancer incidence and prevalence. A study by the Rossy Cancer Network (RCN) of McGill university assessed six aspects of the patient experience among cancer patients and foun
Autor:
Coelho Neto,Dorval M., Moreira,Laysa L. P. F., Castro,Eustáquio V. R. de, Souza,Warley B., Filgueiras,Paulo R., Romão,Wanderson, Folli,Gabriely S., Lacerda Jr.,Valdemar
Publikováno v:
Química Nova v.45 n.5 2022
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Beer is commonly produced with four inputs: water, malt, hops, yeast and, in some cases, brewing adjuncts. Industrial and artisanal processes essentially follow the same steps and may undergo minor changes due to the style of beer. Despite this, many
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::58fb29706a573cf73a76f9e6159e47ed
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422022000500518
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422022000500518
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.