Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Dorta, Eva"'
Autor:
López-Alarcón, Camilo, Fuentes-Lemus, Eduardo, Figueroa, Juan David, Dorta, Eva, Schöneich, Christian, Davies, Michael J.
Publikováno v:
In Free Radical Biology and Medicine 20 November 2020 160:78-91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International March 2014 57:51-60
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology March 2012 45(2):261-268
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fuentes, Eduardo, Dorta, Eva, Abasq, Marie-Laurence, Speisky, Hernan, Silva, Eduardo, Lissi, Eduardo, Lopez, Camilo
Publikováno v:
Free Radical Biology and Medicine
Free Radical Biology and Medicine, Elsevier, 2015, SFRBM's 22nd Annual Meeting, 87, Supplement 1, pp.S149. ⟨10.1016/j.freeradbiomed.2015.10.385⟩
Free Radical Biology and Medicine, 2015, SFRBM's 22nd Annual Meeting, 87, Supplement 1, pp.S149. ⟨10.1016/j.freeradbiomed.2015.10.385⟩
Free Radical Biology and Medicine, Elsevier, 2015, SFRBM's 22nd Annual Meeting, 87, Supplement 1, pp.S149. ⟨10.1016/j.freeradbiomed.2015.10.385⟩
Free Radical Biology and Medicine, 2015, SFRBM's 22nd Annual Meeting, 87, Supplement 1, pp.S149. ⟨10.1016/j.freeradbiomed.2015.10.385⟩
International audience; no abstract
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::34c35e3262790e0e2b1b5420bf3f2d0b
https://hal-univ-rennes1.archives-ouvertes.fr/hal-01242910
https://hal-univ-rennes1.archives-ouvertes.fr/hal-01242910
Autor:
Alzate-Arbeláez, Andrés Felipe1 (AUTHOR) afalzatea@unal.edu.co, Dorta, Eva1 (AUTHOR) edorta@uc.cl, López-Alarcón, Camilo1 (AUTHOR) clopezr@uc.cl, Cortés, Farid B.1 (AUTHOR) fbcortes@unal.edu.co, Rojano, Benjamín A.1 (AUTHOR) brojano@unal.edu.co
Publikováno v:
Food Chemistry. Oct2019, Vol. 294, p503-517. 15p.