Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Dornelles, Rosa Cristina Prestes"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vidal, Alessandra Roseline, Duarte, Letícia Pereira, Schmidt, Michele Mantelli, Cansian, Rogério Luis, Fernandes, Ilizandra Aparecida, de Oliveira Mello, Renius, Demiate, Ivo Mottin, Dornelles, Rosa Cristina Prestes
Publikováno v:
In Waste Management 1 February 2020 102:838-846
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vidal, Alessandra Roseline, Cansian, Rogério Luis, Mello, Renius de Oliveira, Demiate, Ivo Mottin, Kempka, Aniela Pinto, Dornelles, Rosa Cristina Prestes, Rodriguez, José Manuel Lorenzo, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Publikováno v:
Antioxidants; Jun2022, Vol. 11 Issue 6, p1173, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Da Silva, Camila Giacomelli, Rodrigues, Angela Souza, Toniasso, Daniela Pedrolo Weber, Morisso, Fernando Dal Pont, Bastianello Campagnol, Paulo Cezar, Mello, Renius de Oliveira, Dornelles, Rosa Cristina Prestes, Kubota, Ernesto Hashime
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology; 2021, Vol. 30 Issue 8, p1002-1016, 15p
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Mar2020, Vol. 26 Issue 2, p199-201, 3p
Autor:
Silva, Camila Giacomelli da
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado do Rio Grande do Sul, FAPERGS, Brasil Collagen and partially hydrolyzed collagen (gelatin) are products obtained from the connective tissue of animals and are used in many ways in various industrial sectors.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0e99affb7680ba5bf9c56d2ff95104ff
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/25303
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/25303
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior - CAPES Rabbit meat, although not widespread in Brazil, has gained considerable importance since rabbit meat is healthy, has less fat, in addition to the high prolificity of the animal i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::90b8ee89a5f380901d0139e10c55ee4e
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/24049
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/24049