Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Dooley, Dian A."'
Autor:
Dooley, Dian A.
Publikováno v:
Journal of College Science Teaching, 2000 Mar 01. 29(5), 341-345.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42990301
Autor:
Dooley, Dian A.
Publikováno v:
Journal of College Science Teaching, 2000 Feb 01. 29(4), 223-223.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42990269
Autor:
Dooley, Dian A.
Publikováno v:
Journal of College Science Teaching, 1999 Nov 01. 29(2), 76-76.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42990640
Autor:
Shovic Anne C, Efird Jimmy T, Dooley Dian A, Nerurkar Vivek R, Snee Laura S, Nerurkar Pratibha V
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 10, Iss 1, p 78 (2011)
Abstract Background Although beneficial to health, dietary phytonutrients are bitter, acid and/or astringent in taste and therefore reduce consumer choice and acceptance during food selection. Momordica charantia, commonly known as bitter melon has b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86819af38ff942459e567b529e69082c
Publikováno v:
In Journal of Nutrition Education 2001 33(3):175-176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dooley, Dian A.1 dian@hawaii.edu, Zee, Julia M2
Publikováno v:
Journal of Nutrition Education & Behavior. Jul/Aug2005, Vol. 37 Issue 4, p213-214. 2p.
Publikováno v:
Journal of Nutrition Education. Jul/Aug98, Vol. 30 Issue 4, p225. 7p. 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dooley, Dian A.
Publikováno v:
Journal of Food Science Education; Oct2004, Vol. 3 Issue 4, p50-51, 2p