Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Dong Thị Ta"'
Autor:
Huy Le, Nhung Hong Nguyen, Dong Thị Ta, Thao Nhu Thi Le, Thao Phuong Bui, Ngoc Thu Le, Cuong Xuan Nguyen, Hardy Rolletschek, Gary Stacey, Minviluz G. Stacey, Ngoc Bich Pham, Phat Tien Do, Ha Hoang Chu
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 11 (2020)
Raffinose family oligosaccharides (RFOs) are major soluble carbohydrates in soybean seeds that cannot be digested by human and other monogastric animals. Hence, a major goal is to reduce RFO levels to improve the nutritional quality of soybean. In th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b633eeaeb2f4f8aa87e53d8f8ae6ceb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thao Phuong Bui, Huy Le, Dong Thi Ta, Cuong Xuan Nguyen, Ngoc Thu Le, Truong Thi Tran, Phuong Van Nguyen, Gary Stacey, Minviluz G. Stacey, Ngoc Bich Pham, Ha Hoang Chu, Phat Tien Do
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Background Powdery mildew is a major disease that causes great losses in soybean yield and seed quality. Disease-resistant varieties, which are generated by reducing the impact of susceptibility genes through mutation in host plants, would b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/627f35dd376b4b78a66039a3ec773b28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.