Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Dong Shijian"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 15, Pp 306-315 (2024)
Egg yolk is an important food ingredient because of its outstanding nutritional value and emulsifying properties. The insoluble particle structure present in egg yolk and heat treatment during food processing may lead to poor stability of egg yolk em
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/129181ddda83478caafa160be0d9d2b3
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2025 387
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 30 September 2022 217:803-813
Publikováno v:
In Digital Signal Processing 15 April 2022 122
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2020 108
Autor:
Xu, Lilan, Gu, Luping, Su, Yujie, Chang, Cuihua, Dong, Shijian, Tang, Xinghe, Yang, Yanjun *, Li, Junhua *
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 November 2020 247
Publikováno v:
In Digital Signal Processing June 2020 101