Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Dong Juancong"'
Publikováno v:
He jishu, Vol 45, Iss 1, Pp 010002-010002 (2022)
Irradiation technology has been widely used in the field of food processing. It is urgent to figure out whether the quality of frozen meat food would change after irradiation, when the SARS-CoV-2 was detected in the imported cold-chain meat. The effe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6448a6e687a4e9394aac4516ccc6871
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wei Liu, Ren Yue, Yuan Yayi, Dajie Zhuang, Zhongtian Yang, Zhang Ruifeng, Liu Hongyan, Wang Chao, Chai Dongliang, Zuo Yahui, Li Youchen, Dang Xuhong, Zhang Zhongxin, Dong Juancong, Duan Zhikai, Zhang Huifang
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 227:022010
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.