Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Dong, Fabao"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Xiaohui, Dong, Fabao, Li, Yucai, Lu, Fu, Wang, Botao, Zhou, Taicen, Zhao, Degang, Huang, Mingzheng, Wang, Feifei
Publikováno v:
Foods; Nov2024, Vol. 13 Issue 21, p3412, 23p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dong F; School of Biological Science and Food Engineering, Chuzhou University, Chuzhou, Anhui, China.; Center of Excellence in Fungal Research, Mae Fah Luang University, Chiang Rai, Thailand.; School of Science, Mae Fah Luang University, Chiang Rai, Thailand.; College of Food and Pharmaceutical Engineering, Guizhou Institute of Technology, Guiyang, Guizhou, China., Zhu Y; School of Biological Science and Food Engineering, Chuzhou University, Chuzhou, Anhui, China., Zhu X; School of Biological Science and Food Engineering, Chuzhou University, Chuzhou, Anhui, China., Zhang C; School of Biological Science and Food Engineering, Chuzhou University, Chuzhou, Anhui, China., Tao Y; School of Biological Science and Food Engineering, Chuzhou University, Chuzhou, Anhui, China., Shao T; School of Biological Science and Food Engineering, Chuzhou University, Chuzhou, Anhui, China., Wang Y; School of Biological Science and Food Engineering, Chuzhou University, Chuzhou, Anhui, China., Luo X; School of Biological Science and Food Engineering, Chuzhou University, Chuzhou, Anhui, China.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology [Front Microbiol] 2024 Jan 15; Vol. 14, pp. 1265591. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 15 (Print Publication: 2023).
Autor:
Dong F; Innovation and Entrepreneurship Center, Guizhou Institute of Technology, Guiyang 550003, Guizhou, China., Liu X; College of Food and Pharmaceutical Engineering, Guizhou Institute of Technology, Guiyang 550003, Guizhou, China., Yu Z; College of Food and Pharmaceutical Engineering, Guizhou Institute of Technology, Guiyang 550003, Guizhou, China., Gu Y; Innovation and Entrepreneurship Center, Guizhou Institute of Technology, Guiyang 550003, Guizhou, China., Zhang L; College of Food and Pharmaceutical Engineering, Guizhou Institute of Technology, Guiyang 550003, Guizhou, China., Tang W; College of Food and Pharmaceutical Engineering, Guizhou Institute of Technology, Guiyang 550003, Guizhou, China.
Publikováno v:
Sheng wu gong cheng xue bao = Chinese journal of biotechnology [Sheng Wu Gong Cheng Xue Bao] 2021 Jul 25; Vol. 37 (7), pp. 2581-2588.
Autor:
Liu X; College of Food & Pharmaceutical Engineering, Guizhou Institute of Technology, Guiyang 550003, Guizhou, China., Dong F; College of Food & Pharmaceutical Engineering, Guizhou Institute of Technology, Guiyang 550003, Guizhou, China., Tang W; College of Food & Pharmaceutical Engineering, Guizhou Institute of Technology, Guiyang 550003, Guizhou, China., Yu Z; College of Food & Pharmaceutical Engineering, Guizhou Institute of Technology, Guiyang 550003, Guizhou, China., Liu X; College of Food & Pharmaceutical Engineering, Guizhou Institute of Technology, Guiyang 550003, Guizhou, China., Huang M; College of Food & Pharmaceutical Engineering, Guizhou Institute of Technology, Guiyang 550003, Guizhou, China.
Publikováno v:
Sheng wu gong cheng xue bao = Chinese journal of biotechnology [Sheng Wu Gong Cheng Xue Bao] 2020 Sep 25; Vol. 36 (9), pp. 1947-1954.