Zobrazeno 1 - 10
of 274
pro vyhledávání: '"Doneva, M"'
Publikováno v:
Acta Medica Bulgarica, Vol 49, Iss 2, Pp 22-27 (2022)
Background: Hernia surgery procedures are among the most frequently performed in Bulgaria. An open, mesh-based repair is a standard method for hernia repair. From a societal perspective, a cost-utility analysis of open hernia surgical procedures perf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0a9affad1a74877b886b3ce68e7325f
Autor:
Jaubert, O., Cruz, G., Bustin, A., Schneider, T., Koken, P., Doneva, M., Rueckert, D., Botnar, R.M., Prieto, C.
Publikováno v:
In Magnetic Resonance Imaging May 2020 68:173-182
Publikováno v:
Cybernetics and Information Technologies, Vol 20, Iss 2, Pp 141-151 (2020)
Gamma irradiation is a well-known method for sterilizing different foodstuffs, including fresh cow milk. Many studies witness that the low dose irradiation of milk and milk products affects the fractions of the milk protein, thus reducing its allerge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8854e1373a8413b846b113f59dbb81f
Publikováno v:
In IFAC PapersOnLine 2019 52(25):75-80
Publikováno v:
Acta Medica Bulgarica, Vol 45, Iss 2, Pp 58-62 (2018)
We describe the case of a 74-year-old Bulgarian woman with a long history of chronic urticaria with severe burning sensation, arthralgia and fever. Additional symptoms of Schnitzler such as monoclonal immunoglobulin – kappa component, elevated eryt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3ab699cdf75485eb593c3fcc747f5f5
Publikováno v:
In Magnetic Resonance Imaging September 2017 41:7-14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 31, Iss 3, Pp 407-413 (2015)
The main subject of study is the effect the plant proteases bromelain and papain exert on turkey meat tenderness. Experiments are conducted with samples of raw meat in 3 different concentration levels of the enzyme solutions (50U/ml 100U/ml and 200 U
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60baf2d98c804739a22c23ef32853f07
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.