Zobrazeno 1 - 10
of 280
pro vyhledávání: '"Donard, O."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Coastal Conservation, 2002 Jan 01. 8(2), 141-145.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25098392
Autor:
Jouanneau, J.-M., Weber, O., Champilou, N., Cirac, P., Muxika, I., Borja, A., Pascual, A., Rodríguez-Lázaro, J., Donard, O.
Publikováno v:
In Journal of Marine Systems 2008 72(1):397-406
Autor:
Coelho, I., Matos, A., Nascimento, A., Bordado, J., Donard, O., Epova, E., Barre, J., Berail, S., Castanheira, I.
AIM: The aim of the present work is to produce high quality analytical data suitable for evaluating the provenance of Port wine and Douro wine and integrating an authentic wine reference database. Both wines are produced within the same geographical
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2016::1aad93512c43c9e08289061adaed5162
https://hdl.handle.net/10400.18/7398
https://hdl.handle.net/10400.18/7398
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 1, p 29002 (2013)
The geographical variability of the elemental concentration and isotopic composition of mercury and lead was evaluated in epiphytic lichens collected over a mesoscale area (Pyrenees-Atlantiques, Southwestern France). The sampling points have been sel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c148ae28780543b7a5a57ab4e9d11f9c
Autor:
Petru JITARU, Chekri, R., Lavison-Bompard, G., Fisicaro, P., Seby, F., Vacchina, V., Gu�rin, T., Donard, O.
Publikováno v:
3rd IMEKOFOODS Conference: Metrology Promoting Harmonization and Standardization in Food and Nutrition
3rd IMEKOFOODS Conference: Metrology Promoting Harmonization and Standardization in Food and Nutrition, Oct 2017, Thessaloniki, Greece. pp.192, 2017, 978-151086249-4
Scopus-Elsevier
3rd IMEKOFOODS Conference: Metrology Promoting Harmonization and Standardization in Food and Nutrition, Oct 2017, Thessaloniki, Greece. pp.192, 2017, 978-151086249-4
Scopus-Elsevier
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::428b579f01ba7163cfcfdb75f3ba0e3b
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01859590
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01859590
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Analytical Atomic Spectrometry. 22(9):1131-1137
A simple, rapid on-line analytical method for the determination of plutonium (Pu) isotopes in soil and sediment samples was developed. Microwave leaching was used to extract Pu from the major sample matrix. L-ascorbic acid was found to be the most ap
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.